c67cbad8

babagan awake dhewe

Elemro Group minangka panyedhiya layanan rantai pasokan sing fokus ing bidang peralatan listrik.Iku setya ngewangi pelanggan industri ngatasi masalah tuku siji-mandeg peralatan listrik, nggawe mirah lan prasaja kanggo tuku peralatan Listrik.

Elemro Group duwe telung segmen bisnis utama: Elemro Mall, Elemro Overseas Business lan Leidun Electric.

liyane

Kasus paling anyar

  • Business-to-Consumer (B2C) Sales Model of ELEMRO Group

    Model Penjualan Business-to-Consumer (B2C) saka ELEMRO Group

    Istilah bisnis-kanggo-konsumen (B2C) nuduhake proses adol produk lan layanan langsung antarane bisnis lan konsumen sing dadi pangguna pungkasan produk utawa layanan kasebut.Kanthi nambah klompok konsumen online, tambah akeh perusahaan tradisional sing ngenalake mode perdagangan elektronik.

Kabar paling anyar

  • 2422-03

    Apa bedane antarane Switch ...

    Saliyane beda fungsi, lingkungan instalasi, struktur internal, lan obyek sing dikontrol, kabinet distribusi lan switchgear ditondoi kanthi dimensi eksternal sing beda-beda ...
  • 1022-03

    Jinis Surge Piranti Proteksi SPD

    Proteksi lonjakan kanggo garis daya lan sinyal minangka cara sing larang regane kanggo ngirit downtime, nambah ketergantungan sistem lan data, lan ngilangi karusakan peralatan sing disebabake dening transien lan lonjakan.Iku...
  • 0922-02

    Siemens PLC Modul ing Simpenan

    Amarga terus wabah Covid-19 global, kapasitas produksi akeh fasilitas Siemens kena pengaruh banget.Utamané modul Siemens PLC kurang pasokan ora mung ing ...
  • 2122-01

    ELEMRO GROUP Nampa Pertumbuhan Penjualan sing Ageng ing ...

    Sadurunge Taun Anyar Imlek, kabeh karyawan, investor lan wakil pelanggan ELEMRO GROUP nganakake rapat ringkesan taunan 2021 ing hotel resort sumber panas lokal, lan ngarepake ...
  • 1222-01

    Kontaktor Seri ZGLEDUN LDCJX2 minangka e...

    Ing operasi, contactor minangka piranti sing nguripake lan mateni sirkuit listrik, padha karo relay.Nanging, kontaktor digunakake ing panginstalan kapasitas saiki sing luwih dhuwur tinimbang relay.Sembarang dhuwur ...