neiye1

8-channel, 12-channel LCD Screen16A/20A/50A Modul Kontrol Wektu Bujur lan Garis Lintang kanggo Sistem Kontrol Pencahayaan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Sistem Kontrol Lampu Cerdas Seri LCD

8-saluran, 12-saluran LCD Layar16A/20A/50A Bujur lan Latitude Modul Kontrol Wektu
Fitur & Fungsi:


◇ Layar tampilan LCD Inggris gedhe
◇ Dhukungan 4 wektu wektu kontrol wektu
◇ Dhukungan kontrol iluminasi
◇ Dhukungan kontrol lintang lan bujur
◇ Dhukungan kontrol liburan
◇ Saben daur ulang bisa diuripake lan dipateni kanthi kapisah
◇ Ndhukung kontrol pemandangan apa wae
◇ Komunikasi protokol MODBUS standar
◇ Ndhukung kontrol nirkabel
◇ 16A/20A/50A opsional

尺寸


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita