neiye1
logo

Kualitas, dudu kuantitas

Kita setya nggawe murah lan gampang kanggo kabeh pelanggan tuku produk listrik.

aboutimg

Xiamen Elemro Group Co., Ltd.

Elemro Group minangka panyedhiya layanan rantai pasokan sing fokus ing bidang peralatan listrik.Iku setya ngewangi pelanggan industri ngatasi masalah tuku siji-mandeg peralatan listrik, nggawe mirah lan prasaja kanggo tuku peralatan Listrik.

Elemro Group duwe telung segmen bisnis utama: Elemro Mall, Elemro Overseas Business lan Leidun Electric.

ELEMRO Mall(www.elemro.com.cn) Iku platform e-commerce vertikal ing lapangan peralatan listrik, lan wis nyiyapake perusahaan dodolan ing Xiamen, Beijing lan Wenzhou kanggo ngawula pelanggan lokal.Ing platform kasebut, ana puluhan produk merek utama kayata ABB, Schneider, Siemens, Chint lan Delixi, kanthi total luwih saka 1 yuta SKU.Saliyane nyedhiyakake produk listrik, mall kucing listrik uga nyedhiyakake serangkaian layanan pendukung kayata integrasi sistem, keuangan rantai pasokan lan agen purchasing.

Elemro Overseas Businesssetya ngekspor merek listrik domestik sing berkualitas tinggi lan ningkatake sistem produksi rantai pasokan ing luar negeri, supaya para pelanggan industri global bisa kanthi gampang lan efisien tuku peralatan listrik saka China.

Leidun Electriciku sawijining account electrical sawijining nandur modhal lan dilakokno dening Elemro Group.Iku setya kanggo pangembangan lan produksi peralatan listrik cerdas, sistem pemantauan proteksi kilat cerdas, instrumen daya cerdas lan produk liyane, sing akeh digunakake ing railway domestik lan manca, real estate komersial lan lapangan liyane.

Pabrik Kita

  • WechatIMG443
  • 3W2A2152
  • WechatIMG442
  • 3W2A2138
  • 3W2A2142
  • 3W2A2144
  • 3W2A2145
  • 3W2A2148
  • 3W2A2150
  • 3W2A2151
  • 3W2A2168
  • 3W2A2170
  • DSC_6253
  • DSC_6262
  • DSC_6274
  • DSC_6286
  • DSC_6315
  • Show-Room-1
  • Show-Room-2