neiye1

CB Level Mini Dual Power Automatic Transfer Switch, ATSE 2P, 3P, 4P 63A, Intelligent Change-over Switch

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:
ZGLEDUN Series LDQ3-63 ATSE mini CB Level peralatan ngalih transfer otomatis daya ganda cocok kanggo sistem sumber daya dual kanthi AC 50Hz utawa 60Hz, tegangan kerja sing dirating 110V, 220V (2P), 380V (3P, 4P) lan arus kerja sing dirating ing ngisor 63A .Konversi selektif antarane rong sumber daya bisa ditindakake yen dibutuhake.
Produk kasebut nduweni fungsi kakehan lan proteksi sirkuit cendhak, lan uga nduweni fungsi output sinyal nutup.Utamané cocok kanggo sirkuit cahya ing bangunan kantor, mall, bank, bangunan dhuwur, etc.
Produk kasebut tundhuk karo standar IEC60947-6-1 lan GB / T14048.11.
Kondisi Kerja Normal:
◆ Suhu udara sekitar: wates ndhuwur ora ngluwihi +40 ℃, watesan ngisor ora ngluwihi -5 ℃, nilai rata-rata 24h ora ngluwihi +35 ℃.
◆Lokasi instalasi: dhuwure ora ngluwihi 2000m;
◆Kahanan atmosfer: Kelembapan relatif atmosfer ora ngluwihi 50% nalika suhu udara sekitar +40 ℃.Ing suhu sing luwih murah, bisa uga ana suhu sing luwih dhuwur.Nalika suhu minimal rata-rata sasi paling udan yaiku +25 ℃, rata-rata Kelembapan relatif maksimum yaiku 90%.Lan nganggep kondensasi ing permukaan produk amarga owah-owahan kelembapan, langkah-langkah khusus kudu ditindakake.
◆ Gelar polusi: Kelas III
◆ Lingkungan Instalasi: Ora ana getaran lan impact sing kuat ing lokasi operasi, ora ana gas sing mbebayani sing bisa ngrusak lan ngrusak insulasi, ora ana bledug sing serius, ora ana partikel konduktif lan bahan sing mbebayani sing mbledhos, ora ana gangguan elektromagnetik sing kuwat.
◆Kategori panggunaan: AC-33iB


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita