neiye1

DPN DPNL Miniatur ELCB Earth Leakage Circuit Breaker kanthi Bagian Tembaga Abang, 1P+N, 6~32A, RCCB Residual Operating Current Breaker, ZGLEDUN LDB2L-32 LDB2L-40 Series

Katrangan singkat:

Parameter teknis utama:
Dirating saiki: 6A, 10A, 1A, 20A, 32A, 25A, 32A, 40A, 50A, 63A
Jumlah kutub: pemutus sirkuit rong kutub kanthi siji kutub pelindung (1P+N)
Tipe rilis instan: Tipe C (5In~10In)
Kelas pigura - Rated saiki: 32A, 40A
Jumlah kutub: 1P+N
Related Saiki: 1A, 10A, 16A, 20A, 25A, 32A, 40A utawa Customized
Tegangan Rated: 120V / 230V utawa Customized
Kapasitas short-circuit operasi: 4000A


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

Pemutus sirkuit bocor miniatur LDB2-32 lan LDB2-40 (uga disebut pemutus sirkuit saiki operasi residual RCCB) utamane cocog kanggo sirkuit listrik AC 50Hz / 60Hz, voltase dirating 120V / 230V (utawa disesuaikan), dirating saiki nganti 32A.Iki digunakake kanggo nglindhungi kejut listrik pribadi, kebocoran peralatan saiki uga kanggo nyegah kakehan, kerusakan sirkuit cendhak.Ing kahanan normal, uga digunakake ing piranti listrik lan sirkuit cahya kanthi operasi switch on / off sing jarang, utamane cocok kanggo sistem distribusi daya lampu industri lan komersial.

Miturut syarat klien, fungsi proteksi over-voltase bisa ditambahake menyang RCCB.Rating proteksi overvoltage yaiku Uvo-280V (utawa disesuaikan).
Produk bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.
Selaras karo standar: GB16917.1, IEC61009-1

Fitur struktural:

• Ukuran produk cilik, struktur kompak, lan rasio kinerja-rega sing luwih apik dibandhingake karo produk sing padha.
• Nihan produk lan sawetara bagéan fungsi sing digawe saka Highly flame-retardant, tahan suhu dhuwur lan plastik tahan impact.
• Produk dipasang langsung nganggo garis netral kanggo ngindhari bebaya kejut listrik amarga kabel netral sing salah.
• Prodhuk karo desain sirkuit paling anyar lan komponen kinerja dhuwur.Nduwe daya tahan sing kuat yen ana arus inrush lan mundhak voltase, lan ora nyebabake kerusakan.
• Produk sing bakal dipasang ing ril panuntun.Iku trep lan ngirit wektu.

Measurements

Pangukuran

MCB Miniature Circuit Breaker (DPN, DPNL)Seri
Gambar Nomer Item Gegandhengan Saiki Unit Jumlah ing Karton Tetembungane
saiugfsgf7h (2) LDB2-32 6~32A PCS 180 Kontak Tembaga Abang
saiugfsgf7h (3) LDB2L-32 6~32A PCS 90 Kontak Tembaga Abang
saiugfsgf7h (1) LDB2L-40 6~40A PCS 90 Papan sirkuit terpadu karo bagean tembaga abang lan Nihan Antiflaming
Produk bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita