neiye1
logo

Kualitas, dudu kuantitas

Kita setya nggawe murah lan gampang kanggo kabeh pelanggan tuku produk listrik.

aboutimg

Xiamen Elemro Group Co., Ltd.

Elemro Group minangka panyedhiya layanan rantai pasokan sing fokus ing bidang peralatan listrik.Iku setya ngewangi pelanggan industri ngatasi masalah tuku siji-mandeg peralatan listrik, nggawe mirah lan prasaja kanggo tuku peralatan Listrik.

Elemro Group duwe telung segmen bisnis utama: Elemro Mall, Elemro Overseas Business lan Leidun Electric.

ELEMRO Mall(www.elemro.com.cn) Iku platform e-commerce vertikal ing lapangan peralatan listrik, lan wis nyiyapake perusahaan dodolan ing Xiamen, Beijing lan Wenzhou kanggo ngawula pelanggan lokal.Ing platform kasebut, ana puluhan produk merek utama kayata ABB, Schneider, Siemens, Chint lan Delixi, kanthi total luwih saka 1 yuta SKU.Saliyane nyedhiyakake produk listrik, mall kucing listrik uga nyedhiyakake serangkaian layanan pendukung kayata integrasi sistem, keuangan rantai pasokan lan agen purchasing.

Elemro Overseas Businesssetya ngekspor merek listrik domestik sing berkualitas tinggi lan ningkatake sistem produksi rantai pasokan ing luar negeri, supaya para pelanggan industri global bisa kanthi gampang lan efisien tuku peralatan listrik saka China.

Leidun Electriciku sawijining account electrical sawijining nandur modhal lan dilakokno dening Elemro Group.Iku setya kanggo pangembangan lan produksi peralatan listrik cerdas, sistem pemantauan proteksi kilat cerdas, instrumen daya cerdas lan produk liyane, sing akeh digunakake ing railway domestik lan manca, real estate komersial lan lapangan liyane.

ana pitakonan?Kita duwe jawaban.

Elemro Group setya nggawe gampang kanggo kabeh pelanggan tuku produk listrik kanthi rega sing apik.

Wiwit madegé Elemro Group, kita wis adol produk ing pirang-pirang provinsi lan kutha ing China uga ing pirang-pirang negara ing donya.Nanging kita ora mandhegake kemajuan.Perusahaan kita tansah netepi prinsip manajemen 'berorientasi wong, inovasi teknologi' lan wis nglatih akeh bakat teknis lan manajemen sing luar biasa.

Kita wis ngembangake seperangkat aturan lan peraturan manajemen perusahaan lan duwe staf sing terlatih kanthi stabil lan set lengkap peralatan produksi lan pangolahan lan piranti uji kualitas uga Sistem Rantai Pasokan Elemro.Kita ngurmati prestasi ing pasar lan dipercaya saka klien.Mula, kita bakal terus nggunakake teknologi lan peralatan canggih domestik lan manca kanggo nambah kualitas produk lan nyukupi kabutuhan pelanggan.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan, ELEMRO wis ngrambah akeh kerjasama karo merek listrik internasional lan Cina sing kondhang, mbentuk sistem rantai pasokan lengkap, nglayani pelanggan ing China lan ing saindenging jagad.Penjualan lan omset taunan perusahaan saya tambah akeh saben taun wiwit ngadeg.Saiki kita duwe anak perusahaan ing Xiamen, Beijing, Provinsi Zhejiang, Provinsi Jiangsu lan cabang ing Thailand.Ing sawetara taun sabanjure, kita bakal nggawe luwih akeh cabang lan anak perusahaan ing China lan jaban rangkah gumantung saka nilai bisnis sing saya tambah lan pola bisnis sing kompetitif.

Pabrik Kita