neiye1
opagelogo

Leidun Electric

Produsen Komponen Listrik lan Elektronik Tegangan Rendah Profesional

Suzhou Leidun Electric Co., Ltd.minangka produsen produk listrik voltase rendah ing China.Kita khusus ing produksi lan distribusi macem-macem kontrol proses listrik lan produk otomasi lan komponen elektronik.Minangka anggota Elemro Group, Leidun Electric didhukung banget kanggo R&D, teknik lan fasilitas manufaktur.

productimg

Produk & Mesin Listrik Leidun

Portofolio produk kita macem-macem kalebu pemutus sirkuit udara (ACB), pemutus sirkuit kasus cetakan (MCCB), pemutus sirkuit miniatur (MCB), saklar transfer otomatis dual power supply, saklar kontrol & protèktif, detektor pemantauan kebakaran listrik, modul lampu cerdas, kontaktor AC , relay kakehan termal, surge protector, meter daya pinter, trafo saiki, sensor, kapasitor, inverter drive, etc.

Kenapa Pilih Kita?

Kanggo nyukupi syarat proyek domestik lan jaban rangkah lan panggunaan energi, pabrik Leidun Electric terus-terusan nggawe inovasi lan pangembangan lan wis nggawe dandan apik babagan tampilan produk lan kinerja teknis.

Produk kita wis entuk kemajuan gedhe lan nyukupi kepuasan pelanggan lan syarat proyek ing pasar.Produk kita wis nampa persetujuan lan komentar sing apik saka para pelanggan.

Tim insinyur, teknisi khusus, spesialis manufaktur lan pakar kontrol kualitas kanthi pengalaman ekstensif ngarahake kanggo menehi klien produk listrik lan elektronik sing paling apik.

Fasilitas manufaktur kita ana ing China Timur lan produk kita uga disertifikasi kanthi standar kayata sertifikat CCC, CE.

Kanthi 'khusus, preciser, kuwat, nindakake gedhe' minangka gagasan pangembangan lan 'Kegigihan' minangka konsep layanan kita, Leidun Electric khusus ing bidang manufaktur listrik tegangan rendah.Fokus ing pasar global lan adhedhasar sistem rantai pasokan lengkap China, kita ngupayakake dadi produsen lan pemasok merek listrik kelas donya.Leidun Electric ora nate ngganggu komitmen kanggo menehi pelanggan layanan lan solusi produk sing paling apik kanggo kabutuhan.pesenan OEM lan ODM uga olèh.

Ketemu KitaProfesionalprabotan

leidun-electric-img (4)
leidun-electric-img (1)
leidun-electric-img (2)
leidun-electric-img (3)