neiye1
  • What is the Difference Between the Switchgear and the Electrical Distribution Cabinet?

    Apa bedane antarane Switchgear lan Kabinet Distribusi Listrik?

    Saliyane beda fungsi, lingkungan instalasi, struktur internal, lan obyek sing dikontrol, kabinet distribusi lan switchgear ditondoi kanthi dimensi eksternal sing beda.Kabinet distribusi daya ukurane cilik lan bisa didhelikake ing tembok utawa ngadeg ing t ...
    Waca liyane
  • Types of Surge Protective Device SPD

    Jinis Surge Piranti Proteksi SPD

    Proteksi lonjakan kanggo garis daya lan sinyal minangka cara sing larang regane kanggo ngirit downtime, nambah ketergantungan sistem lan data, lan ngilangi karusakan peralatan sing disebabake dening transien lan lonjakan.Bisa digunakake kanggo sembarang jinis fasilitas utawa mbukak (1000 volt lan ngisor).Ing ngisor iki kang kalebu tuladha...
    Waca liyane
  • Siemens PLC Module In Stock

    Siemens PLC Modul ing Simpenan

    Amarga terus wabah Covid-19 global, kapasitas produksi akeh fasilitas Siemens kena pengaruh banget.Utamané modul Siemens PLC kurang ora mung ing China, nanging uga ing negara liya ing donya.ELEMRO komitmen kanggo ngoptimalake pasokan global ...
    Waca liyane
  • ELEMRO GROUP Achieves Huge Sales Growth in 2022

    ELEMRO GROUP Nampa Pertumbuhan Penjualan Ageng ing 2022

    Sadurunge Taun Anyar Imlek, kabeh karyawan, investor lan wakil pelanggan ELEMRO GROUP nganakake rapat ringkesan taunan 2021 ing hotel resort sumber panas lokal, lan ngarepake rencana bisnis kanggo taun ngarep.Ing taun 2021, total revenue ELEMRO GROUP yaiku 15.8 yuta AS ...
    Waca liyane
  • ZGLEDUN Series LDCJX2 Contactors are an energy-saving option

    Kontaktor Seri ZGLEDUN LDCJX2 minangka pilihan hemat energi

    Ing operasi, contactor minangka piranti sing nguripake lan mateni sirkuit listrik, padha karo relay.Nanging, kontaktor digunakake ing panginstalan kapasitas saiki sing luwih dhuwur tinimbang relay.Piranti daya dhuwur sing kerep diuripake lan dipateni ing setelan industri utawa komersial bakal nggunakake ...
    Waca liyane
  • The Difference Between Surge Protector, Residual Current Devices(RCD) and Over-voltage Protector

    Bedane antarane Surge Protector, Residual Current Devices (RCD) lan Over-voltage Protector

    Keamanan peralatan rumah tangga dadi luwih penting kanggo kabeh wong.Kanggo njamin keamanan listrik, kabeh jinis piranti sing bisa ngilangi sirkuit wis diprodhuksi.Iki kalebu piranti proteksi lonjakan, penahan kilat, Piranti Arus Sisa (RCD utawa RCCB), ov ...
    Waca liyane
  • German Industry Association: The Output of the Electrical and Electronic Industry Will Increase by 8% This Year (2021)

    Asosiasi Industri Jerman: Output Industri Listrik lan Elektronik Bakal Nambah 8% Taun Iki (2021)

    Asosiasi Industri Listrik lan Elektronik Jerman nyatakake tanggal 10 Juni yen amarga pertumbuhan kaping pindho kanthi cepet ing industri listrik lan elektronik ing Jerman, samesthine produksi bakal tambah 8% ing taun iki.Masalah asosiasi...
    Waca liyane
  • Our Business – Elemro Group

    Bisnis Kita - Elemro Group

    Kaya sing wis dingerteni, China wis dadi pasar penting kanggo produsen merek listrik utama, sing menehi jaminan sing bisa dipercaya kanggo stabilitas lan pertumbuhan bisnis.Adhedhasar iki, kabeh manufaktur merek listrik utama wis nyiyapake pabrik ing China, utamane ...
    Waca liyane