neiye1

Sadurunge Taun Anyar Imlek, kabeh karyawan, investor lan wakil pelanggan ELEMRO GROUP nganakake rapat ringkesan taunan 2021 ing hotel resort sumber panas lokal, lan ngarepake rencana bisnis kanggo taun ngarep.Ing taun 2021, total revenue ELEMRO GROUP udakara 15,8 yuta dolar AS, mundhak 100% dibandhingake karo omzet ing taun 2020, yaiku, dodolan ing taun 2022 kaping pindho ing taun 2021, nggayuh target wutah kanthi cepet.Ing taun 2022, tujuan ambisius ELEMRO GROUP yaiku nambah dodolan kaping pindho.Kanggo tujuan iki, kita bakal nggawe sawetara inisiatif anyar ing 2022, kalebu nyedhiyakake solusi lan layanan produk sing luwih apik kanggo para pelanggan ing omah lan ing luar negeri lan njaga kerjasama sing luwih cedhak karo pemasok.Ing wektu sing padha, tenaga kerja kita berkembang kanthi cepet.
Ing taun 2022, ELEMRO bakal nerusake kerjasama strategis karo Siemens China kanggo adol produk distribusi tenaga voltase rendah Siemens.Saliyane Siemens, ELEMRO GROUP uga duwe kerjasama sing jero karo ABB, SCHNEIDER, OMRON, DETLA, DELIXI lan manufaktur merek listrik liyane sing kondhang.Ing bidang produk listrik voltase rendah, ELEMRO GROUP bakal ngupayakake luwih akeh kanggo dadi produsen lan distributor sing kondhang ing China lan malah ing saindenging jagad.Ing premis kanggo nindakake proyek sing apik ing bisnis utama, kita uga bakal nambah baris produk anyar lan nggedhekake ruang lingkup bisnis.

SIEMENS AUTHORIZATION


Wektu kirim: Jan-21-2022