neiye1

Amarga terus wabah Covid-19 global, kapasitas produksi akeh fasilitas Siemens kena pengaruh banget.Utamané modul Siemens PLC kurang ora mung ing China, nanging uga ing negara liya ing donya.ELEMRO setya ngoptimalake sistem rantai pasokan global lan ngarep-arep nyedhiyakake solusi produk sing komprehensif kanggo pelanggan domestik lan manca.

Ing saiki, kita duwe sawetara modul Siemens PLC ing saham, model (nomer produk) kaya ing ngisor iki.Yen sampeyan butuh produk kasebut utawa butuh informasi sing luwih rinci, hubungi kita ing grace.liu@elemro.com.

 

6ES7223-1BL32-0XB0

6ES7193-6BP00-0BA0

6ES7153-1AA03-0XB0

6ES7214-1AG40-0XB0

6ES7215-1BG40-0XB0

6AG2155-6AA01-4BN0 ( 6ES7155-6AA01-0BN0)

6ES7214-1BG40-0XB0

6ES7215-1AG40-0XB0

6ES7223-1PL32-0XB0

6ES7234-4HE32-0XB0

6ES7193-6BP00-0DA0

6AV2123-2MB03-0AX0

6ES7131-6BF01-0BA0

6ES7132-6BF01-0BA0

6ES7134-6HB00-0CA1

6ES7134-6HD01-0BA1

 

6ES7511-1CK01-0AB0

6ES7155-6AU01-0BN0 SIEMENS STOCKS 1 SIEMENS STOCKS 2 SIEMENS STOCKS 3 SIEMENS STOCKS 4


Wektu kirim: Feb-09-2022