neiye1

Saliyane beda fungsi, lingkungan instalasi, struktur internal, lan obyek sing dikontrol, kabinet distribusi lan switchgear ditondoi kanthi dimensi eksternal sing beda.Kabinet distribusi daya ukurane cilik lan bisa didhelikake ing tembok utawa ngadeg ing lemah.Switchgear gedhe banget, lan mung dipasang ing gardu lan ruangan distribusi daya. Switchgear minangka jinis peralatan listrik.Ing njaba baris saka kabinèt ngalih pisanan lumebu saklar kontrol utama ing kabinèt, lan banjur lumebu saklar sub-kontrol, lan saben cabang disetel miturut kabutuhan, kayata instruments, kontrol otomatis, motor ngalih Magnetik, macem-macem contactors AC , etc. Sawetara uga dilengkapi karo kamar voltase dhuwur lan switchgear kamar voltase kurang, karo busbars voltase dhuwur, kayata pembangkit listrik, etc. Lan sawetara uga dilengkapi karo kurang mbukak mbukak shedding kanggo nglindhungi peralatan utama. High-voltage Switchgear Fungsi utama switchgear yaiku mbukak lan nutup, ngontrol lan nglindhungi peralatan listrik ing proses pembangkit listrik, transmisi, distribusi lan konversi daya ing sistem tenaga.Komponen ing kabinet switch utamane dumadi saka pemutus sirkuit, saklar pedhot (saklar insolator), saklar beban, mekanisme operasi, trafo lan macem-macem piranti proteksi.Ana akeh cara klasifikasi switchgear, kayata instalasi pemutus sirkuit bisa dipérang dadi switchgear sing bisa dicopot lan switchgear tetep.Utawa miturut struktur kabinèt, bisa dipérang dadi switchgear mbukak, switchgear logam-tertutup, lan switchgear waja logam-tertutup.Miturut tingkat voltase beda, bisa dipérang dadi switchgear voltase dhuwur, switchgear voltase medium lan switchgear voltase rendah.Utamane digunakake ing pembangkit listrik, gardu, petrokimia, rolling baja metalurgi, industri ringan lan tekstil, pabrik lan tambang, papan omah, bangunan dhuwur lan acara liyane. 低压抽出式成套开关设备 Kabinet distribusi daya (kotak) dipérang dadi lemari distribusi daya (kotak), lemari distribusi lampu (kotak), lan lemari pangukuran (kotak), sing minangka peralatan pungkasan saka sistem distribusi tenaga.Kabinet distribusi daya minangka istilah umum kanggo pusat kontrol motor.Kabinet distribusi daya digunakake ing kahanan sing mbukak relatif kasebar lan ana sawetara sirkuit.Ing pusat kontrol motor, kabinèt distribusi daya digunakake kanggo acara ing ngendi beban dikonsentrasi lan ana akeh sirkuit.Dheweke nyebarake energi listrik saka sirkuit tartamtu saka peralatan distribusi daya tingkat ndhuwur menyang beban sing paling cedhak.Tingkat peralatan iki kudu menehi perlindungan, ngawasi lan ngontrol beban. Low voltage distribution cabinet


Wektu kirim: Mar-24-2022