neiye1

Ing operasi, contactor minangka piranti sing nguripake lan mateni sirkuit listrik, padha karo relay.Nanging, kontaktor digunakake ing panginstalan kapasitas saiki sing luwih dhuwur tinimbang relay.

Sembarang piranti daya dhuwur sing kerep diuripake lan dipateni ing setelan industri utawa komersial bakal nggunakake contactor minangka bagéan saka sistem pasokan listrik.Konfigurasi contactor beda-beda gumantung saka syarat saiki piranti electrical hilir contactor.Motor sing kuat, sirkuit lampu, pemanasan, lan beban listrik liyane kabeh digunakake kanggo kontaktor.

Macem-macem kontaktor ZGLEDUN sing apik tenan minangka papan sing kudu dituju yen sampeyan nggoleki macem-macem kontaktor sing kuat, bisa adaptasi, lan efisien.Kanthi konsumsi daya sing luwih murah, piranti DC sing kompeten ngluwihi kompetisi, nggawe luwih irit energi lan nyuda ukuran unit sumber daya sing digunakake.Kontaktor kita nyakup macem-macem output, saka relay kontaktor cilik (nganti 9A) nganti kontaktor vakum daya, lan cocog kanggo digunakake ing saindenging jagad.Bisa dipasangake karo relay kakehan elektronik lan relay termal.

LDCJX2seri AC Contactor cocok kanggo nggunakake ing sirkuit kanggo voltase dirating 400V / 690V, dirating saiki nganti 95A, kanggo nggawe, bejat, asring miwiti Ngontrol motor AC.Padha dadi contactor tundha, mechanical interlocking contactor, lan star-delta wiwitan nalika digabungake karo pemblokiran kontak tambahan, wektu tundha mesin-interlocking piranti, lan ing.Kanthi relay termal, digabungake menyang wiwitan elektromagnetik.Fitur: Rasio kontak mulus Finishing unggul Kekuwatan dhuwur.

IMG_0548(1) IMG_0555(1)


Wektu kirim: Jan-12-2022