neiye1

Seri LDF3 Detektor Pemantau Kebakaran Arus Sisa, Detektor Kanggo Instalasi Rel DIN Proteksi Kebakaran Listrik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

♦ Cakupan aplikasi:


Detektor ngawasi geni residual seri LDF3 minangka detektor cerdas mandiri.Minangka bagéan relay saka Processing sinyal saka sistem ngawasi geni electrical, detector geni intelligently njelasno lan proses sinyal ditularaké dening probe terminal tingkat ngisor liwat sirkuit dibangun ing lan piranti lunak, supaya minangka kanggo ngadili status saben. probe saka terminal tingkat ngisor (yaiku, negara fault, status weker geni, status kerja normal), lan ngirim fault, weker lan informasi liyane saben probe saka terminal tingkat ngisor mesin (yaiku, siji saka macem-macem detektor) menyang peralatan ngawasi geni listrik tingkat ndhuwur liwat jaringan komunikasi RS485.Pangolahan lengkap ngawasi lan nguwatirake.Detektor nduweni karakteristik diagnosis fault probe, akurasi weker sing dhuwur, linuwih kuat (bisa nyegah weker palsu lan ngilangi), miniaturisasi, multi-fungsi, prasaja lan praktis, lan gampang instalasi.Cocog kanggo safety listrik lan proteksi geni ing hotel, gimnasium, bisnis lan musim panas, rumah sakit, perpustakaan, ruangan komputer, bazaar, papan budaya lan hiburan umum, sekolah, unit perlindungan peninggalan budaya, bengkel pabrik, gudang umum lan wilayah liyane.Nanging, ora cocok kanggo lingkungan sing gampang kobong, mbledhos lan korosif banget.

 

  • Nilai weker saiki residual - 100-1000mA (settable)

  • Nilai weker suhu – 45-140°C
  • Komunikasi - RS 485 Inferface
  • Jarak komunikasi - ≤ 1000m
  • Suhu kerja -10 °C ~ 55 °C
  • Suhu sekitar panyimpenan -10 °C ~ 65 °C
  • Kelembapan lingkungan kerja ≤95%
  • Altitude≤ 2000m
  • Konsumsi daya maksimal - 5W
  • Cara instalasi - rel DIN standar 35 mm
  • Output weker - titik normal mbukak pasif (nyedhot normal)
  • Output trip - titik pasif biasane mbukak (nyedhot instan)

♦ Fungsi dhasar


Deteksi kesalahan
Nalika detektor ndeteksi fault sirkuit mbukak utawa short-circuit ing baris transmisi trafo saiki ampas, indikator fault murup, indikator saluran sing cocog kelip-kelip kanthi cepet, lan swara weker fault frekuensi rendah dipancarake.Nalika fault wis ngilangi, weker fault otomatis dibusak..Dadi
Weker bocor: Yen nilai saiki residual sing disampel dening detektor luwih gedhe utawa padha karo nilai sing disetel saka bebaya geni, detektor madhangi indikator weker, indikator saluran sing cocog tansah urip, lan swara weker frekuensi dhuwur. ditanggepi, ngenteni personel tugas kanggo ngatasi.Kayata sinyal output relay, bisa digunakake kanggo weker eksternal
Fungsi jaringan
Detektor nerangake karo siji antarmuka RS485, kang bisa mbentuk jaringan karo peralatan ngawasi kanggo komunikasi, lan éling Manajemen remot lan kontrol;
Fungsi tampilan
Detektor nampilake nilai saiki residual saiki, status weker lan status fault liwat LCD
Fungsi self-check
Yen ora ana kesalahan lan weker, penet tombol mriksa dhewe kanggo mriksa layar LCD, lampu indikator lan buzzer ing panel, banjur nampilake nilai weker bocor lan nomer versi program.
Fungsi silencer
Nalika weker ambang geni utawa weker gesekan sing ora disengaja, penet tombol bisu kanggo bisu swara, lan lampu bisu bakal murup ing wektu iki.
Reset fungsi
Pencet tombol reset kanggo ngreset lampu indikator bisu, relay lan kabeh sinyal weker lan kesalahan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita