neiye1

SPD Surge Protective Devices ZGLEDUN Series LD-MD, Surge Protector T2 Level Lightning Protection 8/20 Waveform, Surge Arrester

Katrangan singkat:


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    ZGLEDUN Series LD-MD SPD Surge Protection Piranti kanthi fitur ing ngisor iki.

    • Proteksi lonjakan energi dhuwur

    • Antarmuka weker sinyal remot

    • Indikator deteksi gagal

    • Instalasi modular standar

    • Built-in langsung overcurrent circuit breaker

    • modul panggantos pluggable

    • Modul tunggal arus discharge maksimum 20-80KA (8/20μs),

    • kacepetan Response: tingkat 10-9s.

    LD-MD seri T2 surge protector SPD dirancang miturut standar IEC lan GB.Nduwe kapasitas discharge lonjakan sing kuat lan arus discharge maksimum saben unit yaiku 20-80KA (8/20μs).Cocog kanggo kabeh tingkat proteksi sistem distribusi daya voltase rendah, lan bisa dipilih miturut sistem distribusi daya sing beda (TT / TN / IT) kanthi macem-macem kombinasi.

    Panggonan Aplikasi:

    LD-MD-80, LD-MD-60: Kabinèt distribusi daya utama bangunan ing ngendi saluran listrik dilindhungi lan input lemah, kothak distribusi kanthi input ruangan lan garis output ing bangunan, lan kabinet distribusi daya ruangan / kothak distribusi

    LD-MD-40: kothak distribusi lantai bangunan

    LD-MD-20: Kothak distribusi kanggo peralatan listrik penting ing bangunan, kayata kothak distribusi ruangan komputer lan kothak distribusi omah

     

    Parameter Teknis Utama
    Model LD-MD-20 LD-MD-40 LD-MD-60 LD-MD-80
    LD-MD Port 1 Pelabuhan 1 Pelabuhan 1 Pelabuhan 1 Pelabuhan
    Tipe LD-MD Jinis kombinasi Jinis kombinasi Jinis kombinasi Jinis kombinasi
    Testing II II II II
    Tegangan Rated Un 110V / 220V AC50-60Hz 110V / 220V AC50-60Hz 110V / 220V AC50-60Hz 110V / 220V AC50-60Hz
    Tegangan Operasi Terusake Maksimum Uc AC275V, AC320V, AC420V, AC440V
    Standar Discharge Arus Ing (8/20μs) 10 KA 20KA 30KA 40KA
    Maksimum Discharge Saiki Imax (8/20μs) 20KA 40KA 60KA 80KA
    Tingkat Proteksi Munggah (8/20μs) 1.5KV 1.8KV 2.0KV 2.2KV
    Sekring utawa Circuit Breaker / Serep Protector 20/60KA 25/60KA 32/80KA 32/80KA
    Wektu Respon tA ≤25ns ≤25ns ≤25ns ≤25ns
    ukuran (mm) 72x90x69 72x90x69 72x90x69 72x90x69
    Indikator Gagal Ijo: Normal Abang: Gagal
    Wire Instalasi Cross-sectional Area mm² 6-25mm2
    Instalasi Rel Standar 35mm (EN50022/DIN46277-3)
    Suhu Lingkungan Kerja ℃ -40ºC nganti 85ºC
    Bahan cangkang Plastik tundhuk karo UL94V-0
    Tingkat pangayoman IP20
    Alarm Sinyal Jarak Jauh Terminal Kejut Listrik Biasa Buka/Biasa Ditutup (opsional)
    Kapasitas Wiring Antarmuka Sinyal Jarak Jauh Maksimum 1.5mm² Kawat Tunggal/Kawat Fleksibel

     

    SPD Surge Protector Series LD-MD (T2 Level Lightning Protection 8/20 Waveform)
    Gambar Nomer Model Rated Saiki Jumlah Per Karton Tetembungane
      LD-MD-10KA 4P 5~10KA 36 18 mm
    LD-MD-20KA 4P 10~20KA 36 18 mm
    LD-MD-30KA 4P 15~30KA 36 18 mm
    LD-MD-40KA 4P 20~40KA 36 18 mm
    LD-MD-60KA 4P 30~60KA 36 18 mm
    LD-MD-60KA 4P 30~60KA 24 27 mm
    LD-MD-80KA 4P 60~80KA 24 27 mm
    LD-MD-100KA 4P 80~100KA 24 27 mm

    INSTALLATION MEASUREMENT


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita