neiye1

ZGLEDUN Tegangan Tinggi Disegel Penuh Terisolasi Inflatable Ring Network Switchgear

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

XGN-12 Series kanthi terisolasi lan jaringan dering lengkapswitchgearpunika SF6 gas terisolasi kothak logam-jinis switchgear terlampir, kang bisa dumadi saka unit ngalih mbukak.saklar beban kombinasi sekring unit listrik.yacuum circult breaker unit.bus unit line mlebu lan modul liyane.Adopt seri teknologi anjog lan bahan.Nduwe sifat listrik lan mekanik sing apik, ora ana pengaruh lingkungan lan iklim, ukuran cilik, instalasi sing gampang, operasi sing nyaman, ora ana pangopènan lan kombinasi sing fleksibel.Desain sing jelas lan intuisi njamin operasi sing gampang lan langsung.Feeder nduweni kapasitas kabel gedhe lan cocok kanggo macem-macem sistem kabel.

1. safety operasional.Liwat langkah-langkah keamanan ing ngisor iki, kita bisa menehi jaminan keamanan khusus kanggo pangguna:

◇ Ngalih beban telung stasiun terpadu

◇ Circuit breaker nganggo ngalih beban tinimbang ngalih isolasi, sing luwih aman lan dipercaya

◇ Desain siji-sisi kanthi lengkap nyedhiyakake perlindungan marang kontak sing ora disengaja

◇ Interlock mekanik kanggo nyukupi syarat limang pertahanan

◇ Tampilan listrik bisa menehi instruksi kanggo electrification ing garis mlebu lan metu

 

2. Operasi sing dipercaya.

Kanthi nutup design.all10kV ngalih lan busbar daya awak disegel ing kothak alr gandheng karo 3mm plate stainless steel;dilengkapi plug kabel karet silikon kanggo nyadari sirah kabel Edge disegel supaya ora kena pengaruh bledug, Kelembapan, kewan cilik lan lingkungan extemal liyane:

◇ Mekanisme operasi panyimpenan energi musim semi, bisa dioperasikake kanthi manual utawa listrik

◇ Diagram garis model panel nyedhiyakake indikasi posisi switch

◇ Kabinet digawe saka sheet galvanis, uyuh elektrostatik ing lumahing kanggo nambah resistance karat

◇ Pengukur tekanan ngawasi kisaran tekanan aman gas SF6 ing kothak

 

 

3. Ekonomi.

◇ Bebas pangopènan

◇ Bisa dipercaya

◇ Umur layanan nganti 20 taun

 

4. Program fleksibel.

◇ Macem-macem cara kanggo mlebu bisa nggayuh garis kiwa, tengen, munggah utawa maju

◇ Multiple kombinasi, kombinasi apa wae ing antarane unit bisa digayuh

◇ Busbar insulasi bisa digunakake kanggo nggabungake lemari utawa lemari ngarep lan mburi

◇ Desain fleksibel

◇Atur opsional saka mekanisme spring lan mekanisme magnet permanen

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita