neiye1

ZGLEDUN LDBH-0.66 CT Transformer Arus, Unit penginderaan Arus Listrik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Trafo arus (CT) yaiku trafo sing nyuda utawa nggandaake arus bolak-balik (AC).Iki ngasilake arus proporsional ing sekunder karo arus ing primer.

Trafo instrumen kalebu trafo saiki, uga trafo voltase lan potensial.Transformer instrumen nyuda voltase utawa nilai saiki sing gedhe dadi nilai sing ditetepake sing bisa ditindakake dening alat ukur lan relay pelindung.Transformer instrumen nglindhungi pangukuran lan sirkuit proteksi saka voltase dhuwur sistem utama.Trafo saiki ngasilake arus sekunder sing cocog karo arus sumber.Sirkuit utami ora dibebani dening trafo saiki.

Trafo saiki minangka komponen sensor saiki ing sistem daya, lan ditemokake ing stasiun pembangkit, gardu listrik, lan distribusi daya industri lan komersial.

 

♦ BabakTransformer saikiPangukuran

Current Transformer - Round

 

♦ Persegi panjangTransformer saikiPangukuran

Current Transformer- Rectangular


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita