neiye1

ZGLEDUN LDM9 Produsen MCCB Cerdas nyetak Pemutus Sirkuit Kasus (Ukuran Cilik Anyar)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

ZGLEDUN LDM9 (ukuran cilik anyar) molded case circuit breaker (sabanjure diarani MCCB) minangka salah sawijining pemutus sirkuit anyar sing dikembangake dening perusahaan kita kanthi desain canggih lan teknologi manufaktur internasional.Tegangan insulasi sing dirating yaiku DC 1000V.Cocog kanggo digunakake kanggo nyebarake eletricity lan nglindhungi garis listrik lan peralatan saka overcurrent, short circuit, karusakan undervoltage ing sirkuit jaringan distribusi saka AC 50Hz / 60Hz, voltase dirating ora luwih saka 690V lan dirating digunakake saiki saka 10A kanggo 800A.Uga MCCB bisa digunakake kanggo arang miwiti electromotor lan nyegah overcurrent, short circuit, karusakan undervoltage.

MCCB nduweni karakteristik ukuran cilik, kapasitas mecah dhuwur, lengkung cendhak, lan anti-geter.
MCCB bisa diinstal kanthi vertikal (yaiku instalasi vertikal) utawa horisontal (yaiku instalasi horisontal).
MCCB iki ketemu standar IEC60947-2, GB14048.2
MCCB iki bisa disesuaikan karo kabutuhan sampeyan.

Fitur produk:

Kapabilitas watesan saiki– Watesan saiki kanggo matesi munggah saka short-circuit saiki.Ing daur ulang sing dilindhungi dening produk seri LDM9, nilai puncak arus short-circuit lan energi 12t bakal luwih murah tinimbang nilai sing dikarepake.

Desain kontak statis U-shaped- Kontak statis U-shaped unik bisa mujudaken teknologi pra-bejat: nalika arus short-circuit mili liwat sistem kontak, daya listrik kui ing kontak statis U-shaped lan kontak movable repels saben liyane.Sing luwih gedhe saiki short-circuit, sing luwih gedhe gaya elektromotif tolak, lan iku kui ing wektu sing padha karo short circuit saiki occurs.Sadurunge tumindak tripping occurs, gaya tolak elektrodinamika bisa misahake kontak obah lan statis, lan resistance padha ing antarane wong-wong mau bisa tambah dening ndawakake busur kanggo entuk tujuan suppressing munggah saka short-circuit saiki.

Miniaturisasi pigura
6 Bingkai dirating CurrenTipe kanggo LDM9 seri MCCB: 125A, 160 A, 250A, 40 A, 630A, 800 A

Seri MCCB iki kanthi Piranti Repellent Kontak (Teknologi Paten):
Nalika pemutus sirkuit ditutup, sumbu 2 tumindak ing sisih tengen sudut spring.Nalika mbobol sirkuit wis fault saiki gedhe, kontak obah bakal nampa pasukan tolak elektrik kui dening saiki dhewe lan muter watara sumbu 1. Nalika sumbu 2 muter karo kontak movable lan dadi liwat ndhuwur sudhut elastis, movable. kontak cepet diputer munggah kanggo break sirkuit cepet ing reaksi saka spring.Liwat optimalisasi struktur kontak, kapasitas rusak prodhuk saya apik.

Intelligent Smart MCCB:

Jaringan komunikasi luwih prasaja lan luwih trep.Iku trep kanggo nyambung menyang sistem komunikasi Modbus liwat sambungan darmabakti.LDM9 / LDM9E kanthi fungsi komunikasi bisa dilengkapi aksesoris unit ngawasi opsional kanggo mujudake tampilan lawang kabinet, maca, nyetel lan kontrol.

gdagg

Modularisasi Arc Extinguishing System:

Modularization of Arc Extinguishing System

Measurement

Pangukuran

Series LDM9 MCCB Molded Case Circuit Breaker - Ukuran Cilik Anyar
Gambar Model No. Rated Saiki Unit Jumlah ing Karton
yopgh6kaet LDM9-125M / 3300 10A-125A PC 20
LDM9-125H/3300 16A-125A PC 20
LDM9-160S/3300 16A-160A PC 16
LDM9-160H/3300 16A-160A PC 16
LDM9-250S/3300 100A-250A PC 12
LDM9-250H/3300 100A-250A PC 12
LDM9-400H/3300 250A-400A PC 4
LDM9-630H/3300 500A-630A PC 4
LDM9-800H/3300 700A-800A PC 2
LDM9-1250H/3300 1000A PC 2
LDM9-1250H/3300 1250A PC 2
btooyyfdn LDM9-125M / 4300 10A-125A PC 20
LDM9-160S/4300 16A-125A PC 12
LDM9-160S/4300 140A-160A PC 12
LDM9-160H/4300 16A-125A PC 12
LDM9-160H/4300 140A-160A PC 12
LDM9-250S/4300 100A-250A PC 12
LDM9-250H/4300 100A-250A PC 8
LDM9-400H/4300 250A-400A PC 2
LDM9-630H/4300 500A-630A PC 2
LDM9-800H/4300 700A-800A PC 2
LDM9-1250H/4300 1000A PC 2
LDM9-1250H/4300 1250A PC 2
Produk bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita