neiye1

1-Fase Elektronik Watt Meter DIN Rail, Meter Listrik Cerdas kanggo Tagihan Prabayar, Smart Power Meter kanthi Fungsi Remote Control

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

ZGLEDUN Series LDDT (D) S cerdas watt-jam meter elektronik minangka produk pangukuran energi aktif sing cocog kanggo departemen sumber daya, pabrik, perusahaan, bangunan bisnis, tetanèn lan papan omah uga peralatan lampu.Produk iki minangka jinis meter watt-jam anyar sing dirancang lan diprodhuksi miturut konsumsi daya nyata pangguna.Liwat antarmuka komunikasi RS485 lan ijol-ijolan data nyata karo komputer inang, bisa mujudake maca meter remot, remot kontrol fungsi ngalih, lan fungsi ngisi ulang prabayar remot, sing nggampangake manajemen otomatis konsumsi listrik pangguna.

Produk iki tundhuk karo standar DL / T645-1997/2007 "Protokol Komunikasi Multifungsi Meter" GB / T17215.321-2008 "Kelas 1 lan Kelas 2 Statis AC Active Energy Meter".

 

 

 

 

Measurements

 

 

 

Diagram Skema Penjualan Listrik Remote Smart

 

远程售电示意图

 

 

电子式


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita