neiye1

ZGLEDUN LDW9-1600 ACB Air Operated Circuit Breaker, Air Break Circuit Breaker, AC400V/690V, 3P/4P

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk:

Pemutus Sirkuit Udara (ACB) minangka piranti listrik sing digunakake kanggo nyedhiyakake proteksi Overcurrent lan short-circuit kanggo sirkuit listrik luwih saka 800 Amps nganti 10K Amps.Iki biasane digunakake ing aplikasi voltase kurang ing ngisor 450V.

Leidun Electric'sLDW9-1600serihawa dilakoknopemutus sirkuit cocok kanggo jaringan distribusisakaAC, 50Hz/60HZ, voltase kerja sing diratingAC 400 V/690V, dirating saiki200A-1600A, digunakake kanggo nyebarake energi listrik lan nglindhungi garis lan peralatan daya sakadrusak amarga kesalahan kayata overload,arus luwih,undervoltage, short circuit, siji-phase grounding, etc.IkiPemutus Sirkuit Udaranduweni karakteristik ukuran cilik, kapasitas bejat dhuwur, lan multi-fungsi.LDW9-1600 ACB cocok kanggo operasi jaringan-disambungake lan pangayoman saka sistem distribusi daya umum, generasi energi anyar lan sistem distribusi, jaringan distribusi multi-daya, inverter, lan distribusi daya puteran Penyetor daya motor.

Kondisi kerja normal:

Suhu udara sekitar:Twatesan ndhuwur ngirim ora ngluwihi +40 ℃, watesan ngisor ngirim ora luwih murah tinimbang -5 ℃. TNilai rata-rata 24h ora ngluwihi +35 ℃.

Kondisi atmosfer: Kelembapan relatif saka atmosfer ora ngluwihi 50% nalika suhu udara sekitar +40 ℃.Tkene bisa asor relatif luwih dhuwur ing asor ngisor.Rata-rata saben wulanpaling dhuwurKelembapan relatif sasi udan yaiku 90%nalikawulanlyrata-ratapaling ngisorsuhu +25 ℃.tkondensasi ing permukaan produk amarga owah-owahan suhukudu digatekake.

Lokasi instalasi: Ketinggian ora ngluwihi 2000m,laninclination vertikal pemutus sirkuit ora ngluwihi 5 °C

Gelar polusi: Kelas III

hawaPemutus sirkuit kanthi tegangan kerja sing dirating 690V lan ngisor, release undervoltage, lan kumparan utami trafo daya digunakake kanggo kategori instalasi IV.

Ikategori instalasikanggosirkuit bantu lan sirkuit kontrol: III

 

Parameter Teknis Utama
Seri LDW9-1600
Moulded Rated Case Saiki Inm (A) 1600
Dirating Saiki Ing (A) 200.250.320.400.500.630.800.1000.1250.1600
Rated Tegangan Operasi Ue (V) AC50HZ/60HZ 400.690
Tegangan Insulasi Rated Ui (V) 1000
Rated Impulse Tahan Tegangan Uimp(KV) 12
Frekuensi Daya Tahan Tegangan U(V)Imin 2500
Kutub (P) 3, 4
N-kutub Rated Saiki Ing (A) 100% Ing
Kategori Panggunaan GB14048.2 B
GB14048.4 (Ing<=1000A) AC-3
Rated Ultimate Short-circuit Breaking Capacity Icu (KA) (Nilai Efektif) AC400V 55
AC690V 42
Rated Operating Short-circuit Breaking Capacity Ic (KA) (Nilai Efektif) AC400V 50
AC690V 35
Rated Short-circuit Making Kapasitas Icm (KA) (Nilai Puncak) AC400V 143
AC690V 105
Rated short-time tahan arus (Is) Icw (KA) (Nilai Efektif) AC400V 50
AC690V 35
Wektu istirahat Penuh (ora ana wektu tundha tambahan) (ms)   25
Wektu Panutup (ms) Maks.70
Urip Listrik (wektu) AC400V Ing = 200A ~ 1000A 1500
AC400V Ing = 1250A ~ 1600A 1200
AC690V Ing = 200A ~ 1000A 1000
AC690V Ing = 1250A ~ 1600A 700
Umur Mekanik (wektu) Ora Maintenance 3000
Pangopènan 10000
ukuran (mm) Telpon ACB 3P 260x310x240mm
Telpon ACB 4P 330x310x240mm
Tipe Laci ACB 3P 275x345x330mm
Tipe Laci ACB 4P 345x345x330mm

 

Aksesoris kanggoPemutus Sirkuit sing dioperasikake kanthi udara(ACB)
Gambar Katrangan Unit
  Pemisahan Fase SET
Saklar tambahan (6-mbukak lan 6-tutup) PC
Shunt Trip PC
Release Undervoltage (Suction Tambahan) PC
Release Undervoltage (Nyedhot Otomatis) PC
Wektu Tundha Undervoltage Release PC
Elektromagnet Tertutup PC
Elektromotor PC
  Siji Kunci karo Siji Kunci PC
Loro Kunci karo Siji Tombol PC
Telung Kunci karo Loro Tombol SET
Interlock Mekanik (Soft) SET
Interlock Mekanik (Keras) SET
Intelligent Controller 630-2000A SET
Intelligent Controller 2500-4000A SET
H-Shaped Smart Shunt Trip PC
  DC Smart Shunt Trip (Modul) SET
Vertikal In-and-Out Bus Unit 630-1600A SET
Unit Bus In-Out Vertikal 2000A PC
Unit Tampilan Tegangan PC
Unit Monitoring Beban PC
Dual Power Supply Konversi Kontroler otomatis PC
3P+N Earth Current Type (W-shaped) PC
Transformer Arus Bocor PC

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita