neiye1

IoT Smart MCCB, ZGLEDUN Intelligent Molded Case Circuit Breaker LDM9EL-125

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Seri ZGLEDUN LDM9EL-125     Fungsi Utama Produk:

◊ Long-tundha, short-tundha lan cepet pangayoman telung tataran, nggunakake tripping elektronik, wis boten apa karo voltase sumber daya.

◊ Wis kapasitas bejat dhuwur kanggo mesthekake linuwih pangayoman short-circuit baris.

◊ Mekanisme operasi listrik sing dibangun kanggo nyadari mbukak lan nutup remot.

◊ pangayoman overvoltage, pangayoman undervoltage, pangayoman mundhut phase.

◊ Tampilan nyata-wektu baris ampas saiki, telung phase voltase sumber daya, mbukak saiki, daya, lan listrik.

◊ Fungsi lan paramèter pangayoman bisa disetel lan diowahi online.

◊ Jinis trip (arus sisa, pamblokiran, kakehan, undervoltage, overvoltage, mundhut phase) diidentifikasi lan ditampilake, lan bisa disimpen, takon, lan dibusak.

◊ Kanthi fungsi komunikasi, iku bisa éling push informasi weker voltase, saiki, mbukak, mbukak sirkuit, bocor lan bentet liyane lan abnormality saka garis daya.

◊ Bisa disambungake menyang macem-macem modul komunikasi, 4G, WIFI, operator broadband daya (HPLC), Ethernet, etc.

◊ Integrasi enem Kripik

Parameter Teknis Utama
Limit Saiki (A) 125A/63A
Kakehan lan Overcurrent Warning Bebaya awal yen dirating saiki luwih saka 100A lan proteksi mateni yen dirating 125A (ing 10 detik).
Tegangan Kerja Rated Ue (V) AC 400V 50/60HZ
Rated Insulation Voltage Ui (V) 1000
Jarak Busur (mm) ≯50
Kapasitas Pemutus Sirkuit Pendek Ultimate Icu(KA) 50
Operating Short-circuit Breaking Capacity Ics(KA) 35
Rated Residual Short-circuit Making (Breaking) Kapasitas I∆m(KA) 12.5
Karakteristik Operasi Arus Sisa Tipe AC
Nilai Arus Operasi Sisa I∆m(mA) 50/100/200/300/400/500/600/800 Otomatis OFF
Karakteristik Wektu Aksi Arus Sisa Jinis tundha / Non-tundha jinis
Peringatan Kebocoran Piranti Lunak Yen bocor luwih dhuwur tinimbang 200mA (ing 10 detik), bakal menehi bebaya awal. Lan yen luwih dhuwur tinimbang 300mA (ing 10 detik), bakal weker lan mateni.
Watesan Tipe Tundha Wektu Non-nyopir 2I∆n: 0.06
Wektu istirahat (s) Tipe wektu tundha I∆n ≤ 0.5
Non Time-tundha Tipe I∆n ≤ 0.3
Wektu Tutup Jarak Jauh (s) 15~23
Kinerja Operasional (kaping) Power On 3000
Mateni 10000
Total 13000
Kakehan lan Short Circuit Karakteristik Proteksi telung tahap, bisa diatur kanthi elektronik
Nilai Proteksi Overvoltage (V) Nilai Setelan (260 ~ 275)±5%
Nilai proteksi undervoltage (V) Nilai Setelan (185 ~ 175)±5%
Wektu Tundha Kontrol Gabungan (ms) ≤ 40 ms
Wektu Tundha Komunikasi (ms) ≤ 200 ms
Swara Suhu Warning Bebaya awal nalika suhu baris ngluwihi 100 ° C. Lan weker dipateni nalika ngluwihi 120 ° C.
Ngawasi Suhu MCCB internal ndeteksi suhu overcurrent saka baris, lan ngawasi suhu ing enem TCTerms saka garis mlebu lan metu.
Pangukuran Listrik Statistik Listrik

 

Lingkungan Kerja lan Kahanan Instalasi sing Ditrapake
Kelas Proteksi IP22
Suhu Sekitar Kerja -40ºC ~70ºC
Tahan Panas lan Kelembapan Kelas II
Altitude ≤ 2000 m
Tingkat polusi II
Lingkungan Instalasi Panggonan tanpa kejut lan geter sing signifikan
Kategori Instalasi III
Cara Instalasi Rel Standar DIN
Cathetan: Situs instalasi kudu bebas saka bledug konduktif, gas korosif, gas inflammable lan mbledhos, lan bebas saka udan lan salju. Kekuwatan medan magnet saka medan magnet eksternal saka situs instalasi luwih saka 5 kaping medan magnet bumi. Panggonan instalasi kudu duwe ventilasi apik lan kondisi boros panas.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita